Forza Ninove is klaar voor nieuw bestuur

    24 augustus 2024

    NINOVE – Forza Ninove presenteerde zaterdag 24 augustus de kandidaten en het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. “Een versterkte lijst met 18 nieuwe kandidaten en meer vrouwen dan mannen”, aldus lijstaanvoerder Guy D’haeseleer. “Wij staan klaar als de kiezer ons roept.”

    In het mooie kader van Le’Gin’Dary, aan de Terrasstraat in Appelterre-Eichem, gaf Forza Ninove tekst en uitleg bij de kandidaten en het programma.

    Uitgebreid programma

    Forza Ninove heeft dit grotendeels gebaseerd op de grote Ninoofse enquête, die zij traditioneel enkele jaren voor de verkiezingen houdt. Daarin peilt de partij naar de verzuchtingen en de bekommernissen van de Ninovieters.

    Volgens lijsttrekker Guy D’Haeseleer is de inzet van deze verkiezingen duidelijk: “Ofwel krijgt Ninove dezelfde partijen aan de macht, eventueel aangevuld met N-VA, ofwel kiezen de Ninovieters voor verandering. Die is enkel mogelijk met Forza Ninove. Ik denk, dat de Ninovieter klaar is voor een nieuw bestuur. We presenteren het sterkste Forza-team ooit aan de kiezer en zullen klaar staan als deze ons roept.”

    Hij ging nog dieper in op de 10 aandachtspunten voor Ninove: een Vlaamse, leefbare, bedrijfsvriendelijke en goed bestuurde stad met degelijk onderhouden wegen en voldoende parkeergelegenheid; een veilige en bruisende stad ook, een zorgzame, solidaire en betaalbare woonstad.

    Wij spraken na afloop van de persvoorstelling met Guy D’haeseleer, Werner Somers (terug van weggeweest) en de nieuwkomers Evi Bické en Malika Sclacmender, tevens het jongste lid op de Forza-lijst.

    Info: Forza Ninove kandidaten.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons