Forza-campagnewagen bekrast

    25 september 2024

    NINOVE – Een van de campagnewagens van Forza Ninove is woensdag 25 september zwaar bekrast. Guy D’haeseleer looft een beloning uit voor eventuele getuigen van dit vandalisme.

    Hakenkruisen, haarstukjes en snorretjes: dat soort vandalisme behoort zowat iedere verkiezingscampagne tot het ‘gewone’ protest op de Forza-affiches. Blijkbaar volstaat dit niet voor sommigen.

    “Vandaag werd een van mijn campagnewagens ernstig bekrast”, aldus Forza-lijsttrekker Guy D’haeseleer. “De kosten zullen hoog oplopen. Het moet zijn gebeurd in de Pollarestraat. Ik zal klacht indienen tegen onbekenden en loof een beloning uit aan de persoon, die eventueel getuige was van dit vandalisme. Diens anonimiteit is gegarandeerd. Het is duidelijk, dat de zenuwen zwaar gespannen staan bij mijn tegenstanders, maar dergelijke daden zijn er zwaar over. Het zal me echter niet weerhouden om nog 2 weken zwaar campagne te voeren.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons