NMBS plaatst zuilen om fiets te herstellen

    16 juli 2024

    NINOVE/GERAARDSBERGEN – De vervoersmaatschappij NMBS plaatst de komende maanden fietsherstelzuilen aan een 30-tal stations.

    De blauwe zuilen zijn voorzien van onder andere een fietspomp en klein fietsgereedschap om een defect aan de fiets zo snel mogelijk te herstellen.

    De eerste zuilen staan al in de stations van Duffel en Edingen. In augustus en september volgen nog meer fietsherstelzuilen, ook in de stations van Geraardsbergen en Ninove.

    De spoorwegmaatschappij zal eveneens het aantal fietsenstallingen aan haar stations uitbreiden als een onderdeel van haar ‘multimodaliteitsstrategie’. Tegen 2032 wil de NMBS het aantal met 30 procent verhogen, wat neerkomt op 164.000 plaatsen.

    MLI – Foto: NMBS.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons