Ninove 03 Apr 2020 - 04u45
Broken Clouds
10.09°C

Update werken: tijdelijke opening Dreefstraat en het Clement Behnplein

02 juni 2017
Update werken: tijdelijke opening Dreefstraat en het Clement Behnplein

In de Dreefstraat en het Clement Behnplein werden nutsleidingenwerken uitgevoerd. Vanaf vandaag 2 juni om 16 uur zullen de Dreefstraat en het Clement Behnplein opnieuw tijdelijk open zijn voor verkeer. Vanaf 12 juni volgt fase 3 van de nutsleidingenwerken waarbij het kruispunt Dreefstraat – Weggevoerdenstraat – Stationsstraat tot 16 juni wordt afgesloten.

De laatste fase 4 start op 19 juni waarbij de Weggevoerdenstraat vanaf Fernand Tavernestraat tot het kruispunt Stationsstraat (kruispunt niet inbegrepen) afgesloten wordt. Voor het bouwverlof van 7 juli zal alles opnieuw opengesteld worden. De handelszaken blijven bereikbaar tijdens de werken.

De omleidingen worden voorzien via Aalstersesteenweg – Koning Boudewijnlaan – Mallaardstraat (of omgekeerd). Het centrum van Ninove is ook bereikbaar via Albertlaan – Elisabethlaan – Centrumlaan.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons