Infrabel plant werken op spoorlijn tussen Ninove en Denderleeuw

    31 mei 2020

    NINOVE/DENDERLEEUW – De netwerkbeheerder zal tussen 1 juni en 11 juli sporen vernieuwen en de seininrichtingen van een aantal overwegen.

    De werken aan de sporen gebeuren op de treinas tussen Ninove en Denderleeuw. Verder voert Infrabel ook vernieuwingswerken uit aan de seininrichting van de overwegen aan de Lindestraat en Landuitstraat in Denderleeuw en de Fonteinstraat, Hazeleerstraat, Weggevoerdenstraat en Savooistraat in Ninove.

    De werken vinden plaats tijden de weeknachten van
    – 1-5 juni,
    – 8-13 juni,
    – 22-26 juni,
    – 6-11 juli 2020.

    Ze hebben ook doorlopend plaats (van vrijdagavond tot maandagochtend) tijdens volgende weekends:
    – 6-8 juni,
    – 13-14 juni,
    – 27-28 juni,
    – 4-5 juli.

    Het treinverkeer zal tijdens deze werken onderbroken zijn.

    Om veiligheidsredenen vinden deze werken ook ’s nachts plaats. Deze kunnen enige geluidshinder veroorzaken, maar Infrabel doet er alles aan om deze hinder tot een minimum te herleiden.

    Info: Infrabel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons