Ninove 02 Jun 2020 - 05u02
Overcast Clouds
18.93°C

Tijdelijke afsluiting Begijnenbrug en Bleekstraat

05 april 2020
Tijdelijke afsluiting Begijnenbrug en Bleekstraat

NINOVE – De Begijnenbrug (eerste brug) zal onderbroken zijn op 8 en 9 april. De Bleekstraat is afgesloten tussen 6 en 8 april.

De Vlaamse Waterweg nv laat duivenweringen plaatsen op de pijlers van de Begijnenbrug (Burchtstraat-Leo Moeremansplaats-Désiré De Bodtkaai).

Om deze werken uit te voeren, zal de brug zijn afgesloten voor alle verkeer (ook voor voetgangers en fietsers) op 8 en 9 april, tussen 7.30 uur en 16.30 uur.

De Oude Kaaibrug (Oude Kaai-Désiré De Bodtkaai) blijft open voor het verkeer.

Bleekstraat

Voor de realisatie van een bouwproject in de Bleekstraat zal een aannemer grondboringen uitvoeren ter hoogte van huisnummer 43.

Hiervoor zal hij de rijweg tijdelijk afsluiten, in de periode van 6 april tot en met 8 april, tussen 7 uur en 17 uur.

De omwonenden krijgen hierover een brief met info in de bus.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons