Ninove 31 Mar 2020 - 01u16
Few Clouds
8.19°C

Fietskluizen te huur

31 augustus 2017
Fietskluizen te huur

Ninove - De Stad Ninove verhuurt vanaf september fietskluizen aan het station en in de Kaardeloodstraat. Het stadsbestuur mikt daarbij op pendelaars of mensen uit de deelgemeenten die in Ninove werken. “Met de fietskluizen kan wie met de fiets komt zijn rijwiel veilig en droog stallen,” vertelt schepen van Mobiliteit Wouter Vande Winkel (Samen), “De kluizen zijn bovendien groot genoeg om ook fietshelmen of regenkledij in op te bergen, zodat je dat niet hoeft mee te sleuren naar je werk.”

De huurprijs van een fietskluis bedraagt 60 euro per jaar. Met het project wil de stad de fiets voor het woon-werkverkeer stimuleren. “Zeker eigenaars van duurdere fietsen – en wie winter en zomer naar het werk fietst kiest vaak voor een kwaliteitsfiets – willen die graag beschermen tegen regen en wind,” vertelt Vande Winkel.

De stad bekijkt ook of er aan de stations van Appelterre-Eichem en Okegem interesse is voor fietskluizen. Wie interesse heeft in de huur van een fietskluis of vragende partij is voor een fietskluis in Appelterre-Eichem of Okegem kan terecht op de dienst Mobiliteit van de stad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. nr. 054 31 32 82.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons