Ninove 02 Apr 2020 - 19u46
Broken Clouds
10.09°C

Wegomlegging bij herstellingswerken Okegembaan/Kattestraat-Riefstraat

30 januari 2020
Wegomlegging bij herstellingswerken Okegembaan/Kattestraat-Riefstraat

OKEGEM – Het kruispunt Okegembaan-Kattestraat-Riefstraat zal van maandag 3 februari (9 uur) tot en met woensdag 5 februari (18 uur) afgesloten zijn.

Een aannemer zal volgende werken uitvoeren ter hoogte van het kruispunt:

  • ophogen van 2 putdeksels,
  • herinrichting van het kruispunt.

Het verkeer moet tijdens deze werken de tijdelijke wegomlegging volgen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons