Ninove 06 Apr 2020 - 01u13
Clear Sky
17.02°C

Herstellingswerken aan fietspad Gentsestraat-Rospijkstraat

18 januari 2020
Herstellingswerken aan fietspad Gentsestraat-Rospijkstraat

OUTER – Door herstellingswerken aan het fietspad tussen de Gentsestraat en de Rospijkstraat moeten fietsers tijdelijk omrijden via de Smid Lambrechtstraat en de Kerkweg.

De herstellingswerken starten woensdag 22 januari en zullen maximaal een 3-tal dagen in beslag nemen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons