Ninove 03 Apr 2020 - 16u04
Few Clouds
6.28°C

Werken aan de spooroverweg in de Rietstraat

29 november 2019
Werken aan de spooroverweg in de Rietstraat

APPELTERRE-EICHEM – Ter hoogte van de spoorovergang in de Rietstraat zullen in de eerste week van december werken plaatsvinden.

De spooroverweg zal onderbroken zijn van maandag 2 december (18 uur) tot en met vrijdag 6 december (6 uur).

Fietsers en voetgangers hebben doorgang, auto's moeten omrijden.

De treinhalte zelf blijft bereikbaar.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons