Ninove 03 Apr 2020 - 22u16
Scattered Clouds
6.81°C

Elisabethlaan afgesloten op 17 en 24 november

13 november 2019
Elisabethlaan afgesloten op 17 en 24 november

NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start met het vellen van 12 bomen langs de Elisabethlaan (N8). Dat gebeurt op de zondagen 17 en 24 november om zo weinig mogelijk verkeershinder te veroorzaken.

De 12 beuken hebben de grote droogte van de afgelopen zomers niet overleefd. Dode bomen laten staan, betekent een gevaar voor de weggebruikers.

Begin 2020 komen 12 nieuwe bomen in de plaats.

Wegomlegging

Op beide zondagen 17 en 24 november gaat de Elisabethlaan vanaf het kruispunt ‘Den Dollar’ tot aan de Pollarebaan dicht, tussen 7 uur en 18 uur. Voor de veiligheid moet alle verkeer omrijden via de Albertlaan (N405) en de Koning Boudewijnlaan (N28) in de beide richtingen.

De Centrumlaan blijft bereikbaar via het centrum van Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons