Ninove 08 Apr 2020 - 05u29
Few Clouds
20.67°C

Kattestraat afgesloten voor asfalteringswerken

27 september 2019
Kattestraat afgesloten voor asfalteringswerken

OKEGEM – De Kattestraat zal van maandag 30 september tot donderdag 3 oktober afgesloten zijn. Er geldt ook een parkeerverbod.

Een firma zal in opdracht van de stad asfalteringswerken uitvoeren in de Kattestraat. Ze schrapen de toplaag af en brengen nadien een nieuw bovenlaag aan.

De volledige rijweg is dan afgesloten en de handelszaken zijn niet bereikbaar.

Fietsers hebben evenmin doorgang. De voetgangers kunnen wel passeren.

De parkeerplaatsen zijn onbereikbaar; er geldt tijdens deze periode een parkeerverbod.

In de beide richtingen is een wegomlegging voorzien.

De werken zullen vier dagen duren: van maandag 30 september tot donderdag 3 oktober.

Info: dienst Openbare Werken - 054-31 32 83 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons