Ninove 10 Apr 2020 - 17u56
Clear Sky
8.89°C

Spooroverweg Weggevoerdenstraat onderbroken

06 september 2019
Spooroverweg Weggevoerdenstraat onderbroken

NINOVE - Door technische problemen is de spooroverweg in de Weggevoerdenstraat onderbroken.

De politie is ter plaatse en alle verkeer is verboden. De ploegen van Infrabel doen het nodige om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Het verkeer moet plaatselijk omrijden. Ook aan de andere overgangen in Ninove is er vertraging doordat de treinen stapvoets moeten rijden.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons