Ninove 10 Apr 2020 - 07u58
Clear Sky
8.89°C

Burchtdam vrijdag gedeeltelijk afgesloten

05 september 2019
Burchtdam vrijdag gedeeltelijk afgesloten

NINOVE – Op vrijdag 6 september 2019 zal de Burchtdam gedeeltelijk afgesloten zijn tussen 11 uur en 14 uur.

Er is doorgang mogelijk tot aan het Dokter Hemerijckxplein. Het verkeer, dat het centrum wil inrijden, moet omrijden via de Leopoldlaan - Elisabethlaan - Centrumlaan.

Het centrum uitrijden kan nog steeds via de Denderkaai - Brusselstraat.

Info: dienst mobiliteit – 05431 32 82 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons