Ninove 27 Feb 2020 - 22u33
Lichte regen
2.51°C

Politie zet chauffeurs onder invloed aan de kant

21 augustus 2019
Politie zet chauffeurs onder invloed aan de kant

NINOVE – De lokale politie hield woensdagavond en -nacht 14 augustus snelheidscontroles met onderschepping.

Deze vonden plaats tussen 18.30 uur en 03 uur in Denderwindeke, Meerbeke, Ninove en Nederhasselt.

De politie controleerde 736 voertuigen, waarbij zij 85 overtredingen vaststelde.

Gemeente-Straat Controles Overtredingen %
Ninove-Aalstersestwg. 95 10 10,5
Meerbeke-Halsestwg. 441 29 06,6
Denderwindeke-Edingsestwg. 158 28 17,7
Nederhasselt-Geraardsbergsestwg. 42 18 42,9
TOTAAL 736 85 11,5

In Ninove (Aalstersesteenweg) reden twee bestuurders onder invloed van illegale drugs. Hun rijbewijs is voor 15 dagen ingetrokken.

De politie betrapte in Meerbeke (Halsesteenweg) een bromfietser, wiens opgedreven brommer 85 km/uur haalde. De toegelaten maximumlimiet is 45 km/uur. De bestuurder had geen geldig rijbewijs en was bovendien onder invloed van drugs.

In Nederhasselt (Geraardsbergsesteenweg) bleek een bestuurder onder invloed van alcohol én illegale drugs. Zijn rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen.

Tenslotte was ook 1 bestuurder in Denderwindeke (Edingsesteenweg) onder invloed van alcohol.

Andere overtredingen: gordeldracht (1), GSM-gebruik (1) en technische keuring (1).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons