Ninove 10 Apr 2020 - 06u33
Clear Sky
8.89°C

Tour De France : verkeersupdate !!

06 juli 2019
Tour De France : verkeersupdate !!

NINOVE - De stadsdiensten zijn gestart met het afsluiten van alle straten die uitkomen op de gewestwegen. De grote kruispunten, Nieuwe Kerk, Tramstatie en Dollar, blijven nog open tot 09.00 u. Verschillende straten zijn dus afgesloten, plaatselijk omrijden zal noodzakelijk zijn.

Je leest er meer over op https://www.ninofmedia.tv/nieuws/actua/item/2745-tour-de-france-passage-door-ninove-wordt-een-feest.

GNE - Foto Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons