Ninove 10 Apr 2020 - 06u04
Clear Sky
8.89°C

Drie dagen herstellingswerken op Expresweg (N45)

24 juni 2019
Drie dagen herstellingswerken op Expresweg (N45)

NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start woensdag 26 juni start met herstellingswerken op de Expresweg (N45). De werken duren drie dagen.

De werken hebben plaats op de grens van de gewestweg N45 met de N28 in de richting van Ninove, net vóór het kruispunt Den Doorn. De aannemer herstelt de toplaag in asfalt in de rijrichting Ninove en deels in de richting van Aalst. De werfzone loopt over een afstand van 500 meter.

Het verkeer richting Ninove rijdt plaatselijk over één rijstrook. Alle bewegingen op het kruispunt Den Doorn zelf blijven mogelijk. Ook de fietsers kunnen langs de werfzone rijden. Omwille van de veiligheid geldt een snelheidsbeperking in de werfzone.

Om de hinder op deze drukke verkeersas te beperken, voert het AWV deze werken uit op drie dagen. Ze starten woensdagmorgen 26 juni vanaf 7 uur en moeten vrijdagavond 28 juni klaar zijn.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons