Ninove 28 Mar 2020 - 18u10
Clear Sky
12.57°C

40 procent overtredingen op gordeldracht

03 juni 2019
40 procent overtredingen op gordeldracht

NINOVE – De lokale politie controleerde zaterdag 1 juni over het hele grondgebied. Zij stelde 35 overtredingen vast, waarvan 15 voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.

De controle vond plaats tussen 11 uur en 19.30 uur. De politie hield 37 chauffeurs tegen om te controleren op gordeldracht, GSM-gebruik en opgedreven brommers.

Overtredingen

  • Gordeldracht: 15.
  • GSM-gebruik: 6.
  • Parkeren: 7.
  • Geen beschermende motorkledij: 1.
  • Verlopen keuringsbewijs: 2.
  • Inschrijving: 3.
  • Niet verzekerd: 1.

Positieve noot: er zijn geen overtredingen vastgesteld voor rijden onder invloed van alcohol en andere drugs.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons