Ninove 28 Mar 2020 - 12u02
Clear Sky
6.53°C

Herstellingswerken op de Expresweg (N45) in Haaltert

24 juli 2017
Herstellingswerken op de Expresweg (N45) in Haaltert

Op 3 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken op de Expresweg (N45) in Haaltert. Op twee plaatsen op de N45 worden betonplaten hersteld en er komt een rechtsafslagstrook voor verkeer op de N45 vanuit Aalst naar Denderhoutem. Tijdens de werken rijdt het verkeer tussen Ninove en Aalst in beide richtingen over één rijstrook in plaats van twee. Voor de veiligheid geldt een snelheidsbeperking van 70 km per uur. De werken zullen ongeveer een maand duren.

 Wat doen ze?

De aannemer werkt op de N45 tussen Ninove en Aalst in Haaltert. De werfzone ligt tussen de zijstraten Eigenstraat en Wilgenstraat op de rijrichting Ninove. Hij vervangt op twee locaties betonplaten. Aan het kruispunt met de Eigenstraat en de N45 richting Ninove wordt ook een rechtsafslagstrook aangelegd. De werken starten op donderdag 3 augustus en zullen tot eind augustus duren.

 Hoe rijdt het verkeer?

Het verkeer op de N45 richting Ninove wordt door de middenberm naar de andere rijrichting geleid. Daar is één rijstrook in elke richting. De Eigenstraat wordt éénrichtingsverkeer. Verkeer van de Eigenstraat naar de N45 is mogelijk. Wie van de N45 naar de Eigenstraat wil, moet verder doorrijden naar het volgend kruispunt en de Iddergemsesteenweg nemen.

Minder hinder en veiligheid

Om de hinder op deze drukke verkeersas te beperken, voert het agentschap deze werken in een verkeersluwere periode (zomervakantie) uit. Voor de veiligheid is er een snelheidsbeperking van 70km/u in de werfzone.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons