Ninove 01 Apr 2020 - 08u44
Clear Sky
6.1°C

Controles op gordeldracht en bellen achter het stuur

12 april 2019
Controles op gordeldracht en bellen achter het stuur

NINOVE – De lokale politie controleerde op gordeldracht, het gebruik van GSM achter het stuur en opgedreven brommers. Bij de 22 gecontroleerde voertuigen stelde zij 34 overtredingen vast of 154,54 procent.

De controles gebeurden donderdag 11 april tussen 07 uur en 12 uur over het hele grondgebied.

Aard van de overtreding Aantal
Alcohol in het verkeer 0
Drugs in her verkeer 0
Gordeldracht 3
GSM 11
Parkeren 11
Verlopen keuring 4
Inschrijving 2
Niet verzekerd 1

De agenten schreven nog 2 boetes uit voor ladingverzekering: in totaal € 232.

De patrouille stond ook in voor de verkeersregeling bij de defecte verkeerslichten aan het kruispunt Koning Boudewijnlaan-Nederwijk (Refresco).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons