Ninove 03 Apr 2020 - 16u54
Few Clouds
6.28°C

Hoogste percentage snelheidsovertredingen op Geraardsbergsesteenweg

07 april 2019
Hoogste percentage snelheidsovertredingen op Geraardsbergsesteenweg

NINOVE – De lokale politie controleerde in maart 10.217 voertuigen op snelheid. Zij stelde daarbij 1.976 overtredingen vast, ofwel 19,34% van de gecontroleerde voertuigen. Dat is meteen fors hoger dan het gemiddelde van de vorige zes maand. Koploper is de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt en in Voorde.

De meeste controles vonden plaats in Ninove (4.491), de minste in Pollare (200). In Appelterre-Eichem, Lieferinge en Okegem gebeurden in maart geen snelheidscontroles.

Dit keer steekt de Geraardsbergesesteenweg in Nederhasselt en Voorde er met respectievelijk 58,13 % en 53,45 % snelheidsovertredingen bovenuit. Ook de Keylandstraat in Outer scoort bijna even hoog als vorige maand met 44,74 % overtredingen.

De minste overtredingen zijn genoteerd op de Aalstersesteenweg en de Brakelsesteenweg in Ninove (2,86 en 5,92 %) en de Halsesteenweg in Meerbeke (6,29 %).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons