Ninove 10 Apr 2020 - 19u31
Clear Sky
16.7°C

Wegenwerken Dreef en Weggevoerdenstraat afgerond, verkeer mogelijk vanaf 1 april

31 maart 2019
Wegenwerken Dreef en Weggevoerdenstraat afgerond, verkeer mogelijk vanaf 1 april

NINOVE   - Belangrijke in- en uitvalsweg naar centrum opnieuw opengesteld  voor alle verkeer vanaf maandag 1 april.

Een jaar geleden gingen de grootschalige wegenwerken van start van het project Dreefstraat.

Vanaf het Twijdersplein werden de nutsleidingen, rioleringen en bestrating volledig vernieuwd langsheen het Behnplein, Dreefstraat en Weggevoerdenstraat tot net voorbij de spooroverweg. Ook de omgeving van de monumentale Koepoort en Dingsken werd volledig heraangelegd.

De werken veroorzaakten bij momenten grote verkeershinder maar zijn nu na één jaar voltooid, dit tot grote tevredenheid van handelaars en bewoners.

 Alle verkeer is opnieuw mogelijk vanaf 1 april (en het is geen grap) waardoor er een einde komt aan de wegomleggingen. Hierdoor is het centrum opnieuw vlot bereikbaar langs deze belangrijke invalsweg.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons