Ninove 04 Apr 2020 - 21u02
Few Clouds
14.95°C

Rioolinspectie Buchtdam en Lavendelstraat

20 maart 2019
Rioolinspectie Buchtdam en Lavendelstraat

NINOVE – Donderdag 21 maart 2019 vindt tussen 9 uur en 15 uur een rioolinspectie en -reiniging plaats in de Lavendelstraat (tussen Kaardeloodstraat en Dam) en de Burchtdam ter hoogte van huisnummer 60. Deze twee straten zullen daarvoor een tweetal uur zijn afgesloten.

Ter hoogte van de Lavendelstraat moet het verkeer omrijden via de Kaardeloodstraat. Tijdens de werken aan de Burchtdam moet het verkeer, dat het centrum wil bereiken, omrijden via de Leopoldlaan, Elisabethlaan, Centrumlaan.

Het Dokter Hemerijkxplein blijft bereikbaar en het verlaten van het stadscentrum blijft mogelijk via Denderkaai, Vaartweg en Brusselstraat of via de Mallaardstraat.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons