Ninove 31 Mar 2020 - 16u57
Clear Sky
2.06°C

Gewijzigde verkeerssituatie Kaardeloodstraat - tijdelijk eenrichtingsverkeer

12 februari 2019
Gewijzigde verkeerssituatie Kaardeloodstraat - tijdelijk eenrichtingsverkeer

NINOVE – Door werken aan de nutsleidingen is in de Kaardeloodstraat eenrichtingsverkeer ingevoerd tot en met vrijdag 22 februari 2019.

Je kan de Kaardeloodstraat niet meer inrijden vanaf de Centrumlaan. De Kaardeloodstraat uitrijden richting Centrumlaan blijft wel nog mogelijk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons