Ninove 29 Mar 2020 - 21u24
Broken Clouds
4.91°C

Ongeval met gas tankwagen op Boudewijnlaan

06 februari 2019

NINOVE – Zwaar ongeval op de Boudewijnlaan met een tankwagen.

Een tankwagen reed woensdagvoormiddag 06 februari tegen een oplegger, die op de pechstrook stond geparkeerd. Daardoor scheurde de tankwagen open en spoot de inhoud van de tank er uit.

De Boudewijnlaan is onmiddellijk in beide richtingen afgesloten. Er is grote verkeershinder in de volledige omgeving.

Een veiligheidsperimeter is ingesteld en alle hulpdiensten zijn ter plaatse. Alle (vracht-)wagens moesten onder begeleiding van de politie rechtsomkeer maken op de Boudewijnlaan.

GNE – Foto's Giovanni N.

Video - RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons