Ninove 28 Mar 2020 - 20u30
Clear Sky
12.57°C

Burchtdam is tijdelijk afgesloten op donderdag 7 februari

02 februari 2019
Burchtdam is tijdelijk afgesloten op donderdag 7 februari

NINOVE – De Burchtdam zal donderdag 7 februari tussen 9.30 uur en 15 uur tijdelijk zijn afgesloten door werken in opdracht van De Watergroep.

De werken waren eerst gepland voor maandag 28 januari. Op het laatste moment zijn ze niet doorgegaan wegens het slechte weer.

Donderdag 7 februari is de volgende geplande datum. Er zijn wegomleggingen voorzien.

  • Wil je vanaf het kruispunt Brusselsesteenweg/Edingsesteenweg/Leopoldlaan naar de binnenstad, dan kan dat via Leopoldlaan ->Elisabethlaan ->Centrumlaan.
    Via de Brusselstraat kan je nog wel het Dr. Hemerijckxplein bereiken.
  • Verkeer vanaf het stadscentrum richting kruispunt Brusselsesteenweg/Edingsesteenweg/Leopoldlaan blijft mogelijk.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons