Ninove 08 Apr 2020 - 04u39
Few Clouds
20.67°C

Kwart gecontroleerde wagens op Aardeweg reed te snel

01 februari 2019
Kwart gecontroleerde wagens op Aardeweg reed te snel

NINOVE – De lokale politie controleerde op snelheid in Denderwindeke, Okegem en Outer. Bij de 1.443 gecontroleerde voertuigen stelde zij 171 overtredingen vast.

De snelheidscontroles gebeurden volgens het principe ‘snelheid met onderschepping’. Ze vonden donderdag 31 januari plaats tussen 9.30 uur en 15.30 uur. De locaties waren de Edingesteenweg (Denderwindeke), de Aalstersesteenweg (Okegem) en de Aardeweg (Outer).

Gemeente – Straat Gecontroleerd Overtredingen %
Denderwindeke – Edingsestwg. 553 95 17,2
Okegem – Aalstersestwg. 598 4 0,7
Outer – Aardeweg 292 72 24,7
TOTAAL 1.443 171 11,9

 

Andere overtredingen

Bij aanvang van de actie verrichte de politie eerste toezicht in de omgeving van de verschillende lopende wegeniswerken. Dat gebeurde met name in de Abdijstraat (wegeniswerken Weggevoerdenstraat) en de Kattestraat (wegeniswerken Okegembaan-Kattestraat).

Op beide locaties stelde zij opnieuw inbreuken vast, waarbij automobilisten de verbodsborden C1 en C3 negeerden. Deze chauffeurs zijn geverbaliseerd.

Voornaamste overtredingen Aantal
Drugs in het verkeer 1
Gordel 2
GSM 1
Inschrijving 1
Technische keuring 2
Niet verzekerd 1
Rijbewijs 2

 

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons