Ninove 05 Apr 2020 - 20u07
Clear Sky
17.02°C

Wegomlegging De Lijn voor lijnbus 161 Geraardsbergen-Leerbeek

31 januari 2019
Wegomlegging De Lijn voor lijnbus 161 Geraardsbergen-Leerbeek

TOLLEMBEEK/HERNE/VOLLEZELE – Vanaf maandag 4 februari tot en met zondag 17 februari voert Aquafin infrastructuurwerken uit op de Ninoofsesteenweg ter hoogte van de Scheibeekstraat in Herne. Lijnbus 161 zal gedurende 2 weken niet alle bushaltes bedienen. Er zijn vervanghaltes voorzien.

Aquafin start maandag 4 februari in opdracht van het Vlaamse Gewest het project ‘Aansluiting Leenstraat’. Concreet zal in fase 1 vanaf 4 februari de Ninoofsesteenweg ter hoogte van de Scheibeekstraat afgesloten zijn gedurende 2 weken. Het is mogelijk dat de werken sneller zijn afgelopen.

Dit heeft impact op de busroute van lijn 161, waarbij een aantal haltes niet worden bediend.

  • Tollembeek: Schoolstraat, Hernestraat, Brin-D’or.
  • Herne: Imbeekstraat, Groeneboom, Stationsstraat, Heldenplein, Bloemendael.

Volgende vervanghaltes zijn voorzien.

  • Tollembeek: Statiestraat.
  • Vollezele: 'Steenweg naar Galmaarden’ in de Langestraat.

Aan elke halte hangt De Lijn een 'storingsfiche’ met de stand van zaken.

Deze omleidingsreisweg is veel korter dan de normale reisweg. Busreizigers houden daarmee dus best rekening.

Info: De Lijn 161.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons