Ninove 09 Apr 2020 - 19u12
Clear Sky
21.86°C

Ninoofse politie nam deel aan actie Goliath tegen woninginbraken

23 januari 2019
Ninoofse politie nam deel aan actie Goliath tegen woninginbraken

NINOVE – De lokale politie nam dinsdag 22 januari 2019 deel aan de actie Goliath. Deze was vooral gericht tegen woninginbraken en vermogensdelicten maar ook tegen criminaliteit in het algemeen. Ze had in heel de provincie Oost-Vlaanderen plaats, de Centrale Steun Dienst van de federale politie (CSD OVL) coördineerde het geheel.

De Ninoofse politie controleerde tussen 16.00 uur en 00.00 uur op de expressweg Ninove Aalst (N45/N28). Ze stelde twee statische controleposten op in de beide richtingen en voorzag ook mobiele controles op het grondgebied van de hele politiezone Ninove.

In totaal zijn 16 voertuigen uit het verkeer gehaald, 27 personen zijn aan een grondige controle onderworpen.

Deze acties leverden de volgende resultaten op:

  • 4 personen stonden geseind voor hun woonplaats;
  • 2 personen zijn bestuurlijk weerhouden omwille van onregelmatigheden in hun verblijf;
  • 1 persoon stond geseind voor een Salduz 4-verhoor inzake milieu (dossier parket);
  • er is 1 proces-verbaal opgesteld voor een niet-verzekerd voertuig, dat is weggetakeld;
  • er zijn 4 processen-verbaal opgesteld voor het bezit van drugs, waarvan 1 voor ketamine;
  • 2 processen-verbaal zijn opgesteld voor het gebruik van drugs in het verkeer, de rijbewijzen zijn ingetrokken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons