Ninove 04 Apr 2020 - 14u07
Few Clouds
14.95°C

Actie zwaar vervoer: 6 van de 8 overtreders bezat of gebruikte drugs

18 januari 2019
Actie zwaar vervoer: 6 van de 8 overtreders bezat of gebruikte drugs

NINOVE – De lokale politie zette een controleactie op met het zwaar vervoer in de focus. Bij 8 van de 81 gecontroleerde voertuigen stelden de agenten overtredingen vast, waarvan 6 voor het gebruik of bezit van drugs.

De actie had donderdag 17 januari plaats op de Expressweg, tussen 8.30 uur en 12 uur. Deze controle verliep in samenwerking met de Vlaamse belastingdienst, de FOD Mobiliteit, de Vlaamse Wegeninspectie en de RVA.

In totaal zetten zij 81 voertuigen langs de kant. Bij 8 ervan stelden zij overtredingen vast. Vooral het bezit of gebruik van drugs, terwijl men een zwaar voertuig bestuurt, is problematisch.

  • Drugs in het verkeer: 4.
  • Drugsbezit: 2.
  • Technische keuring: 2.
  • Ladingverzekering: 2.

Er is ook € 4.906,23 geïnd aan verkeersbelasting.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons