Ninove 29 Mar 2020 - 17u58
Broken Clouds
4.91°C

Werken Dreefstraat-Weggevoerdenstraat in laatste fase

13 januari 2019
Werken Dreefstraat-Weggevoerdenstraat in laatste fase

NINOVE – De wegen- en rioleringswerken in de Weggevoerdenstraat gaan maandag 14 januari hun allerlaatste fase in. Hierdoor is het kruispunt Weggevoerdenstraat - F. Tavernestraat onderbroken.

Die onderbreking heeft een aantal gevolgen.

- De F. Tavernestraat is doodlopend richting Weggevoerdenstraat. Woon je in de F. Tavernestraat of de Elisa Van Caulaertstraat of wil je de parking van het station bereiken, dan rijd je vanop de ring best via de Vinkenstraat - Doornweg.

- In de Fernand Tavernestraat blijft het tweerichtingsverkeer tijdelijk behouden.

- De gewijzigde rijrichting van de Abdijstraat (Weggevoerdenstraat richting Kloosterweg) blijft momenteel behouden.

- Als bewoner van de Weggevoerdenstraat (tussen F. Tavernestraat en Aalstersesteenweg) en de Abdijstraat (deel tussen Kloosterweg en Abdijpoort) kun je jouw woning bereiken via de Aalstersesteenweg - Albertlaan.

- Het kruispunt blijft toegankelijk voor voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand).

- Kom je van de Weggevoerdenstraat en wil je naar het station, dan kan je via de F. Tavernestaat en de voetgangersbrug het station bereiken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons