Ninove 09 Apr 2020 - 11u03
Broken Clouds
13.97°C

Gratis parkeren in Ninia shopping center tijdens koopjesmaand

05 januari 2019
Gratis parkeren in Ninia shopping center tijdens koopjesmaand

NINOVE  - Tijdens de maand januari kan je 4 uur gratis parkeren in het parkeergebouw aan het Ninia shopping center.

Goed nieuws voor alle soldenjagers, die op zoek gaan naar koopjes in de winkels van het Ninia shopping center.

Deze maand geen parkeerstress als jij je aankopen in Ninove doet. Je kunt jouw wagen gedurende 4 uur gratis parkeren in het 750 parkeerplaatsen tellende parkeergebouw in het centrum. Zo kun je rustig jouw inkopen doen in de verschillende winkels.

De actie loopt gedurende de hele maand januari.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons