Ninove 06 Apr 2020 - 04u18
Clear Sky
17.02°C

Bijna vier op tien gecontroleerde chauffeurs in overtreding tijdens oudejaarsnacht

03 januari 2019
Bijna vier op tien gecontroleerde chauffeurs in overtreding tijdens oudejaarsnacht

NINOVE – De lokale politie controleerde tijdens oudejaarsnacht 43 voertuigen in Meerbeke en Ninove. De actie vormde een onderdeel van de BOB-campagne.

De agenten controleerden chauffeurs op de Halsesteenweg in Meerbeke, de Nederwijk en de Albertlaan in Ninove. In totaal stelden zij 16 overtredingen vast: 37,2 % van het aantal gecontroleerden met als piek 7 overtredingen op 9 controles langs de Halsesteenweg.

Een overzicht van de vaststellingen:

  • 3 drugs in het verkeer,
  • 4 alcohol in het verkeer,
  • 4 bezit van drugs,
  • 2 verboden wapenbezit,
  • 1 technische keuring,
  • 1 geen gordeldracht,
  • 1 inbreuk op personenvervoer (taxi).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons