Ninove 28 Mar 2020 - 17u52
Clear Sky
12.57°C

Politie hield prikactie rond alcohol en drugs

17 december 2018
Politie hield prikactie rond alcohol en drugs

NINOVE – De lokale politie voerde zondag 16 december controles uit rond het thema ‘alcohol en drugs’. Zij stelde 13 overtredingen vast, waarvan 6 voor foutief parkeren.

De actie had zondag 16 december plaats tussen 13.30 uur en 22 uur. De agenten patrouilleerden in Appelterre (J.B. Van Langenhaeckestraat), Outer (Smid Lambrechtstraat) en Ninove (Centrumlaan en het centrum).

In totaal controleerden zijn 67 voertuigen. Zij stelden 13 overtredingen vast.

  • Drugs in het verkeer: 1.
  • Alcohol in het verkeer: 3.
  • Drugsbezit: 1.
  • Technische keuring: 1.
  • Gordeldracht: 2.
  • Foutparkeren: 6.

Deze actie was een prikactie binnen de algemene BOB-campagne.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons