Ninove 31 Mar 2020 - 19u29
Clear Sky
6.1°C

Grootste verkeershinder omgeving Passage bijna achter de rug

07 december 2018
Grootste verkeershinder omgeving Passage bijna achter de rug

NINOVE  - Wegenwerken aan kruispunt Passage naderen hun afwerking.

Indien de weergoden geen vertraging meer veroorzaken, brengt de aannemer dinsdag asfalt aan in het nog af te werken deel van de Dreefstraat en op het kruispunt Passage.

Woensdag 12 december zal het kruispunt opengesteld worden en is opnieuw verkeer toegelaten.

Vanaf dan kan het verkeer vanaf het station zowel richting Graanmarkt als richting Biezenstraat rijden. Verkeer vanaf het Twijdersplein zal opnieuw richting station of Biezenstraat kunnen. 

In de Dreefstraat verloopt het parkeren voortaan aan de andere zijde van de straat, in vergelijking met voor de wegenwerken. Hierdoor zullen de scholieren van De Kameleon bij het buitenkomen meer afgeschermd zijn van het verkeer.

De Weggevoerdenstraat blijft afgesloten voor de volgende fase van het project.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons