Ninove 08 Apr 2020 - 06u34
Few Clouds
20.67°C

Nederhasselt koploper snelheidsovertredingen in november

04 december 2018
Nederhasselt koploper snelheidsovertredingen in november

Ninove – De lokale politie voerde in de maand november 11.441 snelheidscontroles uit. Zij stelde 1.540 overtredingen vast of 13,46 % van het aantal gecontroleerde voertuigen.

Een gedetailleerd overzicht van de uitgevoerde controles per gemeente en straat vindt u hieronder terug.

  • De meeste controles gebeurden in Ninove (3.701), gevolgd door Meerbeke (2.288), Outer (1.721) en Denderwindeke (1.238).

  • De minste hadden plaats in Appelterre (295).

  • In Lieferinge, Okegem en Pollare waren geen controles.

  • 77,55 % van de controles vond plaats in een zone 50 of bebouwde kom.

  • 91,88 % van de overtredingen gebeurde in een zone 50 of de bebouwde kom.

  • Koploper in de overtredingen is Nederhasselt met de Geraardsbergesesteenweg (7,84 %) en de Nederhasseltstraat (41,67 %).

  • De laagste percentages overtredingen gebeurde op de Brakelsesteenweg (2,50 %) in Outer en de Edingsesteenweg (2,75 %) in Denderwindeke.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons