Ninove 29 Mar 2020 - 19u28
Broken Clouds
4.91°C

Signalisatie in de Dreefstraat aangepast

25 november 2018
Signalisatie in de Dreefstraat aangepast

NINOVE – De doorgang naar de Dreefstraat is beperkt tot de bewoners zelf. Korpschef Philippe De Cock liet de signalisatie in die zin aanpassen.

De Ninoofse korpschef had bijkomende acties in het vooruitzicht gesteld om, tijdens de werken aan het kruispunt Passage, de verkeersveiligheid in de Dreefstraat te verzekeren. “De signalisatie is aangepast. Het loutere bord ‘plaatselijk verkeer’ liet de ouders toe om tot aan de schoolpoort te rijden. Nadien moesten zij rechtsomkeer maken, wat inderdaad een gevaarlijke verkeerssituatie tot gevolg had.”

Momenteel is de doorgang beperkt tot bewoners. “Na een eerste sensibiliserende actie zullen wij verbaliseren, indien mensen de signalisatie negeren.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons