Ninove 08 Apr 2020 - 15u29
Overcast Clouds
12.03°C

Bijna een derde reed te snel tijdens flitsmarathon

20 november 2018
Bijna een derde reed te snel tijdens flitsmarathon

NINOVE – De lokale politie hield maandag 19 november een flitsmarathon. Bijna een derde van de gecontroleerde wagens reed te snel.

De snelheidscontroles met onderschepping hadden plaats in de Nederhasseltstraat (Nederhasselt) en de Geraardsbergsesteenweg (Voorde).

In totaal controleerde de politie 219 wagens. Zij stelde 74 snelheidsovertredingen vast, goed voor 32,42 procent.

Een week eerder had de lokale politie nog een actie gehouden ‘Gordel/Gsm/Curvo (snelheid brommers)’. De agenten controleerden 44 voertuigen over het volledige grondgebied van Ninove en stelden volgende overtredingen vast:

  • 7 niet dragen gordel,
  • 18 GSM gebruiken en rijden,
  • 1 overlading,
  • 2 inschrijvingspapieren niet in orde,
  • 1 geen verzekering.

De politie hield bij het begin en het einde van de school ook gericht toezicht wegens de gewijzigde verkeerssituatie in de Abdijstraat. Daar negeerden 10 bestuurders het gewijzigde éénrichtingsverkeer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons