Ninove 10 Apr 2020 - 07u18
Clear Sky
8.89°C

Ninovieter reed onder invloed aan 150 km/uur op de Ninoofsesteenweg

07 november 2018
Ninovieter reed onder invloed aan 150 km/uur op de Ninoofsesteenweg

NINOVE/DILBEEK – Een Ninovieter is veroordeeld omdat hij vorig jaar op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek 150 km/uur reed, daar waar 70 km/uur is toegelaten. Hij bleek niet aan zijn proefstuk.

Vorig jaar is de ‘laagvlieger’ geflitst tegen 150 km/uur op de Ninoofsesteenweg. Hij bleek bovendien onder invloed van alcohol en drugs. Hij is bovendien een recidivist: eerder was hij al zesmaal veroordeeld wegens dronken rijden en tweemaal wegens sturen onder invloed van drugs.

De man kon bewijzen dat hij al maanden een behandeling volgt om van de drugs af te raken. Daarom stuurde de rechter hem niet naar de gevangenis, maar legde hem een werkstraf op van 200 uur. Hij is bovendien voor vijf jaar zijn rijbewijs kwijt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons