Ninove 31 Mar 2020 - 16u47
Clear Sky
2.06°C

Vier chauffeurs onder invloed tijdens controle

01 november 2018
Vier chauffeurs onder invloed tijdens controle

NINOVE – Tijdens een alcoholcontrole stelde de lokale politie 11 overtredingen vast. Drie chauffeurs bliezen positief, een was onder invloed van drugs.

De actie had plaats op in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober tussen 21 uur en 05.30 uur. Ze gebeurde onder het thema ‘Alcohol & Drugs’.

De lokale politie controleerde 44 voertuigen in Ninove (Leopoldlaan en Aalstersesteenweg), Meerbeke (Halsesteenweg) en Nederhasselt (Geraardsbergsesteenweg).

In totaal stelden de agenten 11 overtredingen vast. Drie bestuurders bliezen positief, een was onder invloed van drugs en een in het bezit ervan.

De resultaten

Plaats Gecontro-leerd Overtre-dingen % Drugs in verkeer Alcohol in verkeer Drugsbezit Technische eisen Gordel Rijbewijs Defecte dimlichten
Ninove Leopoldlaan 12 2 11,8 1 1
Ninove Aalstersesteenweg 7 0 0,0
Meerbeke Halsesteenweg 12 6 50,0 1 1 1 2 1
Nederhasselt Geraardsbergesteenweg 8 3 37,5 3

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons