Ninove 01 Apr 2020 - 23u34
Clear Sky
7.73°C

Tunnel Aalsterse ring gaat open, maar nog altijd wegomleggingen

05 oktober 2018
Tunnel Aalsterse ring gaat open, maar nog altijd wegomleggingen

AALST – De tunnel op de ring gaat maandag 8 oktober open. Dat is ook goed nieuws voor de vele Ninovieters, die dagelijks in de omgeving van de grootschalige wegenwerken moeten zijn.

De opening van de tunnels betekent dat de aannemer kan starten met de aanleg van de parallelwegen langs de Boudewijnlaan. Dinsdag 9 oktober starten de werken aan de kant van de even huisnummers.

Er blijven nog wel een aaantal wegomleggingen van kracht.

Wegomleggingen richting centrum:

  • verkeer vanuit Vijfhuizen (N9) en de Boudewijnlaan (R41) volgt de omleiding via de Siesegemlaan (R41), de Kwalestraat en de Sint-Jobstraa (enkel max. 7,5 ton);
  • zwaar verkeer (+7,5 ton) rijdt via de Siesegemlaan (R41), het op- en afrittencomplex met de E40, en de Geraardsbergsesteenweg (N45);
  • om sluipverkeer tegen te gaan en de fietsomleiding veilig te houden, wordt Maleveld eenrichtingsverkeer tussen Achtermaal en de Zeeldraaierstraat. (max. 3,5 ton).

Wegomleggingen richting Vijfhuizen (N9):

  • verkeer vanuit de Boudewijnlaan en Siesegemlaan (R41) rijdt via de E40 en de Oudenaardsesteenweg (N46);
  • wanneer de werken aan de Gentsesteenweg (N9) zijn afgerond kan er daar opnieuw verkeer in beide richtingen rijden, ook richting het centrum.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons