Ninove 26 May 2020 - 16u05
Overcast Clouds
23.84°C

Meeste snelheidsovertredingen op Geraardsbergesteenweg in Nederhasselt

04 oktober 2018
Meeste snelheidsovertredingen op Geraardsbergesteenweg in Nederhasselt

NINOVE – De lokale politie voerde vrijdag 28 september snelheidscontroles uit in vier deelgemeenten. Zij stelde globaal 15,3 % overtredingen vast.

Deze actie vond plaats onder het thema ‘Snelheid met onderschepping’. De politie controleerde in totaal 2.486 voertuigen. Die controles hadden plaats in Denderwindeke (Edingsesteenweg), Nederhasselt (Geraardsbergsesteenweg), Neigem (Halsesteenweg) en Outer (Brakelsesteenweg).

Zij stelden 382 overtredingen vast. Gemiddeld reed 15,3% van de chauffeurs te snel. Naast de snelheidsovertredingen constateerden de agenten nog een 7 andere inbreuken.

Plaats Gecontroleerd Overtredingen Percentage Andere inbreuken
Denderwindeke Edingsesteenweg 419 88 21,0 1
Nederhasselt Geraardsbergsesteenweg 432 165 38,2 4
Neigem Halsesteenweg 750 100 13,3 2
Outer Brakelsesteenweg 895 29 3,2 0

Het grootste percentage aan snelheidsovertredingen gebeurde op de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt; het minst op de Brakelsesteenweg in Outer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons