Ninove 01 Apr 2020 - 13u45
Clear Sky
7.73°C

Wegenwerken omgeving Koepoort in afwerkingsfase beland

30 september 2018
Wegenwerken omgeving Koepoort in afwerkingsfase beland

NINOVE - De wegen- en rioleringswerken van project Dreefstraat vorderen goed.

Zopas heeft de aannemer de kruispunten van de Pamelstraat en Nederwijk met het Clement Behnplein opengesteld.

Voor de bewoners van deze straten is het daardoor een stuk makkelijker om hun woningen te bereiken.

Het wegdek van het Clement Behnplein, dat voor de werken in asfalt was, is nu vervangen door printbeton. Daardoor lijkt het alsof er kasseien liggen, wat mooier tot uiting komt in de omgeving van de historische Koepoort

Momenteel is de aanleg van de riolering in de Dreefstraat gevorderd tot de Hogeweg. In het deel waar de riolering reeds is aangebracht is begonnen met de aanleg van de fundering voor de voetpaden.

Rondom de Koepoort en Dingsken is de aanleg aan de gang van de kasseien, een werk dat in oktober moet beëindigd zijn.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons