Ninove 28 Mar 2020 - 18u59
Clear Sky
12.57°C

Gemeenschapswachten doen voortaan fietsgraveringen

27 september 2018
Gemeenschapswachten doen voortaan fietsgraveringen

NINOVE – De fietsgraveringen gebeuren sinds 16 september door de Ninoofse gemeenschapswachten.

De wijkdienst van de politiezone Ninove voert sinds 1 september geen fietsgraveringen meer uit. Vanaf 16 september is die taak volledig overgedragen aan de gemeenschapswachten van de stad.

Deze zijn te bereiken via de dienst integrale veiligheid: 054-31 32 56 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons