Ninove 31 Mar 2020 - 19u47
Clear Sky
6.1°C

Resultaten van de politiecontroles op Ninoofs grondgebied

27 september 2018
Resultaten van de politiecontroles op Ninoofs grondgebied

NINOVE – De verkeerseenheid van de lokale politie voerde op 22 september controles uit in Ninove, Okegem en Outer.

Deze actie vond plaats in het kader van het thema "Alcohol & Drugs". In Ninove gebeurden de controles op de Leopoldlaan en de Aalstersesteenweg, in Okegem aan de Frans Van der Perrekaai en in Outer langs de Smid Lambrechtstraat.

De lokale politie controleerde 62 voertuigen. Zij stelden in totaal 15 overtredingen vast of 24,19 %.

2 chauffeurs waren onder invloed van drugs, 3 van alcohol en een was in het bezit van drugs. Verder stelde de politie nog overtredingen vast op de gordelplicht (2), het geldig rijbewijs (3) en de technische eisen (2).

1 gecontroleerde persoon bleek illegaal in ons land te verblijven.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons