Ninove 05 Apr 2020 - 02u41
Few Clouds
14.95°C

Doe mee aan de Fietstelweek

19 september 2018

NINOVE – Fiets en laat je tellen tijdens de derde editie van de ‘Fietstelweek. De gemeenten, provincies en de Vlaamse overheid verzamelen een week lang zoveel mogelijk fietsgegevens aan de hand van vaste en mobiele telpunten en via manuele tellingen.

Door te fietsen tijdens de Fietstelweek weten ze welke wegen en kruispunten fietsers vaak of minder vaak gebruiken. Daarnaast ontdekken ze op welke momenten van de dag of de week de mensen het meest fietsen.

Deze fietsgegevens zijn noodzakelijk om jouw fietsnetwerken te verbeteren. Zo kunnen ze vaststellen of het aantal fietsers stijgt, welke trajecten reeds verzadigd zijn en waar alternatieve routes of nieuwe investeringen noodzakelijk zijn.

Ook Ninove doet mee aan deze Fietstelweek, die loopt van 24 tot 30 september 2018.

Info: https://fietstelweek.be/.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons