Ninove 05 Apr 2020 - 02u57
Few Clouds
14.95°C

Graanmarkt Ninove afgesloten op 28 juni

27 juni 2018
Graanmarkt Ninove afgesloten op 28 juni

#Ninove - Op donderdag 28 juni wordt vanaf het kruispunt Graanmarkt-Oude Kaai-Twijndersweg tot het Clement Behnplein aan Nederwijk de toplaag asfalt aangebracht. De verbinding Graanmarkt-Oude Kaai-Twijndersweg zal op 28 juni voor één dag afgesloten zijn.

Op 27 juni werd de onderlaag al aangebracht, dit had geen invloed op de verkeerssituatie.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons