Herstelling wegdek Halsesteenweg

    28 augustus 2024

    NEIGEM – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat van 9 tot 13 september herstellingswerken uitvoeren aan de Halsesteenweg/N28, tussen de huisnummers 438 en 454, net voor de grens met Gooik.

    Het wegdek op de Halsesteenweg is beschadigd. Voor de veiligheid van de weggebruikers laat het AWV dit herstellen in asfalt.

    Tijdelijke verkeerslichten

    De werken starten op maandag 9 september en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 13 september 2024. Voor de weggebruikers zullen deze voor een beperkte hinder zorgen.

    • Het gemotoriseerd verkeer kan de werfzone beurtelings passeren via tijdelijke verkeerslichten.
    • Voetgangers kunnen steeds langs de werfzone; er wordt niet gewerkt op het voetpad.
    • Fietsers kunnen de werfzone beurtelings voorbij rijden via de tijdelijke verkeerslichten.
    • De bussen van De Lijn kunnen de werfzone eveneens beurtelings passeren via tijdelijke verkeerslichten. Plan je route op delijn.be/routeplanner of raadpleeg de affiches aan de bushaltes.

    Info: Meldpunt wegen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons