Gratis proefabonnement De Lijn

    31 mei 2024

    NINOVE – Leerlingen, die naar het eerste middelbaar gaan, kunnen 1 maand een gratis proefabonnement krijgen van De Lijn, voor de bus en de tram.

    Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op de bus en de tram stappen, overal en altijd, op schooldagen én tijdens het weekend.

    Aanvragen

    Is je kind geboren in 2012? Vraag dan een gratis probeerabonnement aan.

    • Registreer je vóór 13 augustus 2024 op delijn.be/probeeractie. Dat doe je met het rijksregisternummer van je kind of een getuigschrift lager onderwijs of de inschrijving voor het eerste middelbaar.
    • In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.

    Is je kind niet geboren in 2012, maar start hij/zij ook in het eerste middelbaar?

    • Dan heeft De Lijn ofwel een getuigschrift lager onderwijs ofwel de inschrijving voor het eerste middelbaar nodig.
    • Vul op delijn.be/probeeractie het aanvraagformulier in en laad het bijhorende papierwerk op.

    Duurzaam

    Met het probeerabonnement maakt je kind nu al kennis met de bus en de tram en zo dus ook met duurzaam vervoer. Een goede gewoonte, die al jong start.

    Als ouder help je zo ook mee om het aantal autoverplaatsingen in je buurt te verminderen. Op die manier wordt de schoolomgeving van je kind leefbaarder en verkeersveiliger. Dat heeft voordelen voor de klasgenootjes van je kind, de leerkrachten en de buren.

    Info: delijn.be/probeeractie – 070 220 200 (€ 0,30/min).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons