De Lijn verwacht grote hinder door vakbondsactie

    31 mei 2024

    REGIO – Het bus- en tramverkeer van De Lijn zal maandag 3 juni ernstig zijn verstoord zijn door een nationale betoging van de socialistische vakbond.

    Het ABVV en de ACOD Openbare Diensten komen maandag 3 juni in Brussel, Brugge, Kortrijk en Aalst op straat tegen de Europese bezuinigingsregels.

    Die acties zullen overal in Vlaanderen hinder veroorzaken bij het bus- en tramverkeer van De Lijn. De vervoersmaatschappij zal een aangepaste dienstregeling invoeren, op basis van de werkwillige chauffeurs. De routeplanner zal de aangepaste dienstregeling tonen.

    Vanaf zaterdagnamiddag 1 juni kunnen reizigers die ritten vinden op de website en in de app. Ritten die niet rijden, worden niet getoond. Omdat nadien nog wijzigingen mogelijk zijn, raadt De Lijn aan om voor het vertrek de app of de website nog te raadplegen.

    Info: De Lijn-routeplanner.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons